Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

28 και ο Φούφουτος

Όσο πλησιάζει το τέλος αυτού του χρόνου, τόσο ελπίζουμε ο καινούργιος να είναι καλύτερος, ή αν μη τι άλλο ας μην είναι τόσο κακός όσο ο φετινός.

Ελπίζω η Ελλάδα μας να πάρει τα πάνω της, και να σταματήσουν να τη βιάζουν οι εκάστοτε βλαχοβουλευτές / μιζαδόροι / εξυπνάκιδες / οικονομολόγοι.

Δεν το πολυπιστεύω αυτό που λέω, ειδικά μετά το βιντεάκι που είδα τις προάλλες με τον τυπάκο (ούτε 30 χρονών) της Wall Street που είπε ότι όλα είναι φτιαχτά για να βγάλει λεφτά μια μικρή μερίδα ανθρώπων, και δεν πάνε να χτυπιούνται τα κράτη, εφόσον η Goldman Sachs θέλει να τους πετσώσει, θα τους πετσώσει.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ!!!

Τεσπά, πάρτε τον Πολίτη στη γνωστή σελίδα (άν δεν ξέρετε ακόμη τη γνωστή σελίδα, καλώς ήλθατε, είναι αυτή που πατάμε πάνω πάνω αριστερά και γράφει "ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ" με μεγάλα γράμματα).

Καλό βράδυ, τα λέμε αύριο!!!

2 σχόλια:

  1. επειδη κανεις αναφορες στον πολιτη και φιλελευθερο, εκεινη την αλλη εφημεριδα την χρυσες αγγελιες την κοίταξες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, την έχω υπόψιν μου, αλλά επειδή Φιλελεύθερος & Πολίτης είναι καθημερινές, με μόνο ένα ένθετο την εβδομάδα, μπορώ να τους βάζω την επόμενη μέρα που πλέον δεν τους βρίσκεις στα περίπτερα, με σχετική "ασφάλεια" από τις εταιρείες τους. Κάτι που δεν μπορώ να κάνω με τις εβδομαδιαίες εφημερίδες που απλώς δεν "παύουν" παρά μόνο με την έλευση του νέου φύλλου. Το μόνο που μπορούσα, και έκανα, ήταν να βάλω το link του site των "Χρυσών Ευκαιριών" που έφτιαξαν πρόσφατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιο που θα αφήσετε παρακαλώ να έχει σχέση με τη φύση και σκοπό του blog και να μην έχει σκοπό απλώς να σπείρει διχόνοια και λοιπά ζιζάνια. Σε αυτήν την περίπτωση -απλώς θα διαγράφεται!