Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Ένας "Πολίτης" 4 μέρες πριν τα Χριστούγεννα...

Καλημέρα σας. Ελπίζω να σας αρέσει το background της σελίδας. Με έχει πιάσει μια ψύχωση ένα πράγμα, και αλλάζω σαν τα πουκάμισα, ψάχνοντας να βρω το καλύτερο για την εποχή.

Σκέφτηκα να βάλω κάτι που έχει σχέση με ανεργία, με πείνα, με ψυχολογικά προβλήματα, με φτώχεια. Αλλά όχι ρε φίλε, δεν παίζει. Εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε το κόμμα των Ξεβράκωτων, όχι των Καταθληπτικών... Οπότε, να έβαζα κανένα background με ξεβράκωτους; Καλή ιδέα, αλλά δυστυχώς δεν παίζει, γιατί μερικοί διαβάζουν το blog και με την οικογένεια δίπλα τους. Οπότε;

Ας μπούμε στο πνεύμα των ημερών, που όπως κάθε χρόνο μας θέλει έστω και προσωρινά χαρούμενους, για να μπορέσουμε να το μεταδώσουμε και στους διπλανούς μας. Το γέλιο είναι μεταδοτικό, και νομίζω πως το ίδιο είναι και τα θετικά συναισθήματα.

Τεσπά, πάλι με έπιασε το μπλα μπλα μου, και έχετε καταντήσει και εσείς κριτικοί κινηματογράφου, ότι δεν έχει σχέση με αγγελίες και τολμήσω να το γράψω, αμέσως και οι κριτικές τύπου "2 Αστέρια λόγω ευγένειας, μην πάτε να τη δείτε αυτήν την ταινία, δεν έχει ενδιαφέρον, πλοκή, και ο σκηνοθέτης έχεις φτιάξει ότι κατέβασε η κούτρα του..".

Άτε ολάν ρε! Που θα μου πείτε και 2 αστέρια! Λοιπόν:

Αυτήν την Τρίτη, ο Πολίτης μας έκανε πάλι μια καλή αναμάσηση τροφής, με τις ίδιες σχεδόν αγγελίες της προηγούμενης εβδομάδος, πάλι σε 3φυλλο. Να ήταν τουλάχιστον από το άλλο, το καλό...

Μπορείτε να τον βρείτε στη γνωστή σελίδα, και φυσικά μην ξεχάσετε να μου γράφετε ότι σας καπνίσει στο γνωστό email!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιο που θα αφήσετε παρακαλώ να έχει σχέση με τη φύση και σκοπό του blog και να μην έχει σκοπό απλώς να σπείρει διχόνοια και λοιπά ζιζάνια. Σε αυτήν την περίπτωση -απλώς θα διαγράφεται!