Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Συνταγή για Χάλια Χριστούγεννα

Κατ'αρχάς έχεις ένα ζευγάρι που τα φέρνει πέρα εντελώς τσίμα τσίμα. 



  • Απολύεις τον ένα εκ των δύο, 10 μέρες πριν τα Χριστούγεννα.
  • Πληρώνεις τον άλλο μόνο μισθό Δεκεμβρίου, αλλά καταργείς το Δώρο  Χριστουγέννων χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.
  • Στέλνεις τον πατέρα του ενός εκ των δύο στο νοσοκομείο με Πνευμονία.



Ανακατεύεις καλά, και βάζεις στο φούρνο στους 180 βαθμούς για μισή ώρα.


Βγάζεις και σερβίρεις.



4 σχόλια:

  1. Η ζωή έχει ένα παράξενο τρόπο να τα κάνει όλα άνω-κάτω. Μην απογοητεύεσαι. Όταν προσμένεις καλύτερες μέρες, έρχονται!

    Περαστικά στον πατέρα.. υπομονή για τα υπόλοιπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ Λευτέρη, τι να πουν κι'αυτοί που πληρώθηκαν τον μισθό του Δεκεμβρίου (δεν υπάρχει 13ος φυσικά) κι'η επιταγή τους γράφει 31/12/2011....Εγώ να ευχηθώ ολόψυχα σ'εσένα και στην οικογένειά σου καλά Χριστούγεννα και μακάρι το καινούργιος χρόνος να σας φέρει ότι ποθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γλυκειά μου Soff, πραγματικά σε καταλαβαίνω, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να σου κάνει κανείς για Χριστούγεννα... Άκου 31/12... Να μπορείς να τα πάρεις δηλαδή από 2/1 ... Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι ναι Λευτέρη μου την πήρα τράπεζα για εξαργύρωση και μου είπαν ότι μόνο κατάθεση μπορώ να την κάνω...στις 31/12 (που κλείνουν οι τράπεζες γύρω στις 12). Κι'ύστερα να περιμένω ακόμη 5-6 μέρες να "καθαρίσει". Εγώ τώρα τι κάνω? Γελώ 8) Δεν μου μένει και τίποτα άλλο. Και συνεχίζω να εύχομαι ολόψυχα σε όλους - ακόμη και σε κείνους που έκδωσαν αυτήν την ωραία επιταγούλα - ευτυχισμένο το καινούγιο έτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιο που θα αφήσετε παρακαλώ να έχει σχέση με τη φύση και σκοπό του blog και να μην έχει σκοπό απλώς να σπείρει διχόνοια και λοιπά ζιζάνια. Σε αυτήν την περίπτωση -απλώς θα διαγράφεται!