Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΌΧΙ! ΌΧΙ! ΌΧΙ!!!!

Έχει τρομερό γέλιο η τηλεόραση τον τελευταίο καιρό. Δεν προλαβαίνω να τη δώ, αλλά σήμερα κυκλοφόρησε (αμέσως) στο ίντερνετ, αυτό που συνέβει πριν από λίγα λεπτά στην εκπομπή του Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.

Για να προλογήσω το βίντεο, όπως αυτός ο γλυκούλης κύριος που μας έλεγε πριν από πολλά πολλά χρόνια το τι ταινία θα ακολουθήσει, όπως και σχόλια για τους παραγωγούς, την ιστορία, την εποχή, και όλα αυτά σε τόνους που εμένα προσωπικά με κοίμιζαν πριν ακόμη ξεκινήσει η ταινία...

"Είναι μία παραγωγή που παρά το άσχημο της ανάλυσης στην οθόνη σας, δίνει από την πλευρά του κάμεραμάν μιά αντίληψη βίας, μέσα σε ένα διάλογο που ξεκινάει ώς απλή αντιπαράθεση, επεκτείνεται σε προσωπική εξύβριση μεταξύ δύο ή και περισσοτέρων συντελεστών, και στο τέλος κλιμακώνεται με ένα ποτήρι νερό, ένα "Άντε βρε Νούμερο" και 2 χαστούκια στην Κανέλλη".


ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιο που θα αφήσετε παρακαλώ να έχει σχέση με τη φύση και σκοπό του blog και να μην έχει σκοπό απλώς να σπείρει διχόνοια και λοιπά ζιζάνια. Σε αυτήν την περίπτωση -απλώς θα διαγράφεται!