Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

The Boyz are back in Town...



Καλημέρα σε όλους!

Επέστρεψα μετά από 2 εβδομάδες "διακοπών" (εάν μπορείς να πεις διακοπές το babysitting από τις 06.30 μέχρι τις 23.30 καθημερινώς και χωρίς Σαββατοκύριακα...)

Τι είναι αυτό το πράγμα ρε παιδιά; Θα μιλήσω για τους παντρεμένους με παιδιά. Εάν λοιπόν ανήκεις και εσύ στο γκρούπ με τους γονείς μικρών παιδιών (ηλικίας 1,5 έως 12 χρονών), τότε με καταλαβαίνεις ίσως και απόλυτα.


Όταν λοιπόν όλο τον Αύγουστο και τις 10 πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη δεν έχεις τι να κάνεις τα όμορφα και αξιαγάπητα τέκνα σου, τότε υπάρχει πρόβλημα. Άντε και έχεις και 2 εβδομάδες διακοπές. Άντε και τα φτύνεις μέσα σε αυτές τις 2 εβδομάδες με το να εξυπηρετείς κάθε λογική και παράλογη απαίτησή τους από το πρωί έως το βράδυ χωρίς ανάπαυλα (όχι δεν κοιμούνται το μεσημέρι - τουλάχιστον τις ίδιες ώρες).
Μετά και πριν, τι κάνεις φίλε; Εάν έχεις άδεια 15 ημέρες, και τα παιδάκια σου δεν έχουν σχολείο για 25-30 ημέρες και για άλλους ακόμη περισσότερες, τι κάνεις;

α) Τα στέλνεις σε παπούδες - γιαγιάδες κλπ 
β) Τα παίρνεις μαζί σου στη δουλειά
γ) Κάνεις ότι μπορείς εσύ και η σύζυγος για να βρείτε λύση 

Για μένα προσωπικά το α) + β), δεν παίζουν. Γιατί για να τα πάω Ελλάδα στους παπούδες τους θέλω περί τα 800 ευρώπουλα, όσα δηλαδή και για να πηγαίναμε διακοπές εκεί όλοι μαζί, κάτι που πάλι οικονομικώς δεν με παίρνει ακόμη (ας είναι καλά οι αναποδιές).
Για να τα πάρω μαζί μου στη δουλειά, άντε να πάρω το ένα, και τα δύο μαζί είναι συνταγή καταστροφής, σίγουρη απόλυση πως λέμε. Οπότε ούτε.

Και φτάνουμε στο γ) = τα παίζεις. Αλλάζεις βάρδιες, κανονίζεις κόλπα για να αργείς λίγο, να φεύγεις λίγο πιό νωρίς, να σκατζάρεις με το έτερον ήμισι, ώστε να υπάρχει πάντοτε κάποιος μαζί τους, ακόμη και φίλος στον οποίο φυσικά και υποχρεώνεσαι.

Τέλος πάντων, αυτά είναι δικό μου πρόβλημα, ας μην σας φορτώνω και με αυτό. 

Από σήμερα ξεκινάνε πάλι οι αγγελίες, και σας ζητώ συγνώμη που λόγω μη πρόσβασης στα απαραίτητα, δεν κατάφερα να τις βάλω την προηγούμενη εβδομάδα.


Καλή σας μέρα και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ (το Σάββατο έρχεται το φθινόπωρο!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιο που θα αφήσετε παρακαλώ να έχει σχέση με τη φύση και σκοπό του blog και να μην έχει σκοπό απλώς να σπείρει διχόνοια και λοιπά ζιζάνια. Σε αυτήν την περίπτωση -απλώς θα διαγράφεται!